top of page

 

3 maandenprogramma 

3 maandenprogramma
Speciaal voor coaches, therapeuten en trainers met een eigen onderneming of praktijk
A72I8696.jpg
Logo_groeieninlevenensterven_transparant

Je leert in 12 weken hoe je een bloeiende onderneming bouwt vanuit bezieling en met de nieuwste ondernemerskennis.  Deze training is geschikt voor zowel ervaren ondernemers als voor starters die het meteen goed willen aanpakken.

De training wordt gegeven door Liese Ghekiere, een ervaren trainster op het gebied van ondernemen en het begeleiden van persoonlijke processen.

Het kan zijn dat je je moe voelt, geleefd

of dat je het gevoel hebt niet te doen waar je hart ligt en je jezelf misschien klein houdt

Dat je verandering steeds maar uitstelt en doorgaat in het oude,

omdat je niet de tijd hebt om stil te staan

of omdat je de coaching mist waar je juist de kennis krijgt aangereikt

Of je mist een plek waar de voorwaarden worden geschapen waardoor jij dieper in jezelf kunt afdalen

zodat je gaat voelen wat jij wilt met heel je hart

en gaat doen wat je werkelijk te doen hebt.

Vaak houden angsten en onzekerheden je tegen om te doen wat je werkelijk wilt doen, ben je bang om de controle los te laten en risico's te nemen.  Of heb je de angst om zichtbaar te worden en in je eigen grootsheid te stappen met je werk.

Het is tijd dat jij de stap neemt, belemmeringen opruimt en leert wat nodig is om meer mensen te kunnen helpen en te bouwen aan een mooiere wereld.  

In dit programma leer je:

Hoe je een bloeiende praktijk of bedrijf creëert of verder uitbouwt vanuit bezieling.

Hoe je goed kunt leven van het werk dat je het liefste doet.

Hoe je meer mensen kunt helpen en bereiken.

Hoe je elke dag voelt dat je plezier en vertrouwen hebt bij wat je doet.

Hoe je je groepen en praktijk vol krijgt.

Hoe je de juiste klanten leert aantrekken.

Je gaat meer voldoening ervaren, meer mensen helpen en ontdekken hoe je financiële vrijheid kunt creëren.  Dit is een waardevolle investering voor jezelf en je bedrijf.  

Wil je dit leren?

Dan is dit 3 maandenprogramma zeer geschikt voor jou!

Iedereen die mee wil doen spreek ik vooraf in een intake.  De intake geeft jou zicht op waar je staat met je bedrijf, wat voor jou de volgende stap is om verder te groeien en je krijgt ook meteen een concrete tip om mee aan de slag te gaan.  Meld je hier direct aan als je interesse hebt, de intake is geheel vrijblijvend.  

canstockphoto20782267.jpg

Succesvol ondernemen kan iedereen leren en dit programma geeft je hiertoe alle tools.  De bezieling is in jou al aanwezig, deze wordt gevoed en je zal leren hoe je daarop volledig mag vertrouwen.

Deze ondernemers gingen je voor

Hildegard Romes deed de training om meer in contact te komen met haar motivatie.  Ze is dankbaar voor de input, de begeleiding en de steun van de groep.  Ze verdiepte de wortels van haar werk, heeft meer zicht op de kern ervan en investeerde enorm in haar zichtbaarheid.  Met resultaat!

www.hildegard-romes.com

"Ik voel dat ik aan het begin sta van nog veel meer"

 

Eva Baert is psychologe.  Ze volgde de training omdat ze meer wilde werken vanuit haar bezieling, vanuit wie ze werkelijk is.  Ze ontwikkelde zowel individuele als een groepsprogramma en bracht hiermee haar onderneming op een ander niveau. 

"Het bracht meer zelfvertrouwen, meer zichtbaarheid en de nodige basis om met mijn werk naar buiten te kunnen komen. Ik raad het iedereen aan die vanuit haar bezieling en werk haar brood wil verdienen" 

www.evabaert.be

Wat je leert in dit programma

Hoe je je bezieling kan voeden en contact krijgt met je inspiratie

Hoe je meer (en de juiste!) mensen kunt helpen en bereiken vanuit je eigen unieke aanbod

Hoe je je groepen en praktijk vol krijgt.

Hoe je jezelf kunt laten zien en in relatie gaat met je cliënten

Hoe je je onderneming op het volgende niveau krijgt

Hoe je elke dag voelt dat je plezier en vertrouwen hebt bij wat je doet.

Hoe je de waarde van je aanbod en van wie je bent kan zien en jouw relatie met geld kan helen

Hoe je je boodschap succesvol kunt overbrengen

Hoe je door te geven meewerkt aan het nieuwe model van succesvol samenwerken

Hoe je belemmerende overtuigingen en patronen kan ombuigen zodat ze je voeden bij het ondernemen

Doorheen het hele programma is er aandacht voor de verbinding met je bezieling, je missie en je diepste verlangen, zodat wat je doet ook echt klopt met wie je bent en met je gevoel.  Als datgene wat je doet overeen komt met je gevoel heeft je boodschap meer impact en een magische aantrekkingskracht. 

Als mensen de liefde in je werk voelen, je waarde beseffen en van je gaan houden maakt dit dat ze graag bij je blijven komen en je langere relaties met je cliënten kan opbouwen.  Ook zullen zij spontaan naar je doorverwijzen.  

Waarom zou je dit programma volgen?

Deze training is uniek omdat de marketingsstrategieën verbonden worden met kennis over innerlijk leiderschap en leven vanuit bezieling, overgave en passie.  

Je wordt steeds uitgenodigd om jezelf te zijn en jezelf te waarderen en van daaruit naar buiten te komen.  Het opbouwen van een persoonlijke band staat centraal, waardoor jij de ruimte voelt jezelf dieper te exploreren.  Zo kan je belemmerende overtuigingen en patronen het best doorbreken en groeien als ondernemer.

De training gaat door in een groep van maximum 8 ondernemers.  Hierdoor is er voldoende ruimte voor ieders persoonlijke proces, betrokkenheid op elkaar en het ontwikkelen van businesspartners en groepjes.  

Doordat ik zelf coach, therapeut en trainer ben met drie eigen succesvolle ondernemingen en heel veel ervaring heb met het begeleiden van groepen die gericht zijn op het verdiepen van wie je werkelijk bent, beschik ik over de kennis en de kunde om je goed in dit proces te begeleiden.  

 

Wat je leert kan je meteen toepassen.  De lessen zijn heel praktisch en bovendien online beschikbaar waardoor iedereen op maat en en vanuit het eigen tempo kan groeien.  Wekelijks spreken we elkaar om de planning scherp te houden en voeling te houden/krijgen met diepere processen zodat optimale groei mogelijk is.  Dit werkt bijzonder stimulerend om betrokken te zijn op het groeiproces van andere ondernemers. 

 

Door met de inhoud van de modules aan de slag te gaan werk je meteen aan je onderneming en zal je inspiratie stromen.  Het vraagt wel je engagement om er ten volle in te duiken, zodat je maximaal kan groeien.  Mijn engagement en expertise stel ik graag ter beschikking.

profiel7.jpeg

"Ik heb me ingeschreven omdat ik het verlangen had mensen te helpen vanuit mijn passie voor paarden.  Ik voelde dat ik rond het ondernemen extra ondersteuning kon gebruiken.  Mij heeft het vooral sterke groei op persoonlijk vlak gebracht en zicht op wat me verhindert om bepaalde stappen te zetten.  Ik heb ook meer grip op waarom ik voor bepaalde zaken uitstelgedrag stel en weet nu veel beter hoe ik in verbinding kan komen met mijn bezieling om van daaruit dingen naar buiten te brengen.  alle informatie rond ondernemen bracht me veel.  Ik ben ook heel blij dat ik een strategie gevonden heb die bij me past en waardoor ik dicht bij mezelf kan blijven. "

Lore Geldof - Equithentic

Bezield ondernemen heeft de bevestiging gegeven dat opbouw van werk en leven komt als ik focus op zelfgroei, zelf-ontwikkeling, verdieping en echt durven voelen. Ik vind het een unieke kans op zelfontplooiing en iets voor iedereen die er genoeg van heeft te leven en te werken volgens bepaalde verwachtingspatronen, die vaak nog sterker binnen dan buiten onszelf leven.

 

Bezield ondernemen houdt je een spiegel voor, waarvan je erg veel kan leren als je echt durft kijken. De training heeft me geholpen om te durven: een website maken, stukjes schrijven en deze delen, dingen doen die mij gelukkig maken en het niet doen als dat niet zo is.

vroedvrouwenpraktijk de oever-13_bewerkt

Daarnaast is het een ongelofelijk cadeau dit proces te kunnen doen met anderen die elk op een andere manier met hetzelfde bezig zijn: proberen werken en leven samen te brengen in wat echt juist voelt om te doen. De weekends en de besloten facebook groep waren (en blijven!) een plaats om te kunnen delen. De succesmomenten maar ook die van angst, weerstand, twijfel, onzekerheid. De persoonlijke betrokkenheid van zowel de lesgeefsters als de medecursisten vond ik erg bijzonder. Respect voor iedereen, elk in zijn eigen proces, ruimte voor alles wat er naar boven komt. 

Minke Siesling - vroedvrouw & bevallingstraumatherapeut - www.heeljebevalling.com

Wat je concreet krijgt in deze 3 maanden

3 intensieve trainingsdagen

9 live onlinemeetings met de voltallige groep.  Deze V&A meetings zijn eenvoudig te volgen van achter je computer en worden opgenomen zodat je ze later ook nog kan afluisteren.  

2 individuele coachgesprekken live of via skype 

Een samen opgesteld plan dat zicht geeft op hoe je de inhoud van de training kan afstemmen op de ontwikkeling van jouw bedrijf.  Dit plan is de leidraad van de wekelijkse onlinemeetings

Toegang tot alle materiaal op de website (inhoudelijke modules: zichtbaarheid, ontwikkel je aanbod, je aanbod next level, voed je bezieling)

Kocht je al online modules aan dan worden deze in mindering gebracht van je inschrijvingsbedrag!

Een besloten deelnemersgroep op facebook: stel je vragen 24/24 uur 7/7.  Ervaar hoe stimulerend en leerzaam deze groep gelijkgestemde ondernemers is.  

Je krijgt een buddy uit de deelnemersgroep waar je op regelmatige basis kunt mee overleggen

Wekelijkse opvolging van je plannen en voortgang zodat je in actie blijft en je focus scherp kan houden

Drie maanden lang maak je deel uit van een groep bezielde en ambitieuze ondernemers wat bijzonder inspirerend werkt.  Na de training zal de basis gelegd zijn om elkaar levenslang te blijve inspireren vanuit dit businessgroepje.

Praktische informatie

Jouw investering

De investering voor het 3 maandenprogramma is € 1497 (exclusief 21%BTW)

Reeds aangekochte modules worden in mindering gebracht!*

Betalen in termijnen is na overleg mogelijk.  

Iedereen die mee wil doen spreek ik vooraf.  Dit gesprek geeft jou zicht op waar je staat met je bedrijf, wat voor jou de volgende stap is om verder te groeien en je krijgt ook meteen een concrete tip om mee aan de slag te gaan.  Meld je hier direct aan als je interesse hebt, de intake is geheel vrijblijvend.  

Let op: slechts 8 plaatsen beschikbaar!

Dus: 

9 Onlinemeetings

Wekelijks van 13u tot 15 u.  

3 Trainingsdagen

Maandelijks een dag, telkens van 10 tot 17 uur.  

2 Individuele coachsessies

Deze kunnen life plaatsvinden of worden per skype aangeboden.  Er wordt op afspraak gewerkt.

Besloten facebookgroep

24/24 en 7/7 

 

Locatie

Een groot deel van het programma kan je gewoon thuis van achter je computer volgen.  De locatie voor de trainingsdagen is Centrum Agapebelgium, Oude Heirweg 60 te Koolskamp, België;

De trainster


Liese Ghekiere (1977) is therapeut, coach en supervisor. In haar werk legt ze de focus op het aanwezig zijn 'in het moment' en het aanleren van een warme, wilde en wakkere houding in het leven.  Haar sensitieve aanpak, humor en feeling voor 'open dialoog' typeren haar. 

Liese bezielt al meer dan 15 jaar succesvol haar eigen bedrijf (bezield leven, voorheen Perenna) waarmee ze vorm geeft aan haar bezieling: vrouwen inspireren en stimuleren om hun verlangen en passie terug te voelen en vorm te geven. Samen met haar echtgenoot runt ze daarnaast het centrum 'Groeien in leven en sterven'.  Sinds 2017 is ze ook bezig met Bezield Ondernemen.  Ze weet als geen ander ondernemerskennis te vertalen naar het vak van therapeut, hulpverlener of coach zodat een onderneming naar een volgend niveau kan doorgroeien.  

liesekleur.jpeg

Bezield ondernemen betekent voor Liese een andere en harmonieuzere wereld creëren. Ze ondersteunt coaches en therapeuten om op een verbonden en bezielde manier in het leven te staan en te ondernemen door ze bij hun leiderschap te brengen, hun draagkracht te verhogen en ze te leren vertrouwen op hun innerlijk weten en kompas. 

Voor wie is dit programma bedoeld?

Ben jij een zelfstandige professional (coach, therapeut of trainer) met gedegen achtergrond?  Sta je open voor bezieling en bewustwording of ben je een pioneer met een missie?  Heb jij liefde voor je vak en wil je gaan voor een bloeiende praktijk of het volgende level?  Ben je bereid 12 weken ten volle voor deze training te gaan en tijd en energie vrij te maken om je praktijk te laten groeien?

Dan help ik je graag daarbij en geef je met liefde mijn kennis en inzichten om te zorgen dat jij succesvol wordt.

Als je in voeling bent met wat je werkelijk bezielt zal dat je leven een enorme focus geven, verdiepen en verrijken.  

Voor wie is dit geen geschikt aanbod?

Soms is het nog te vroeg om dit programma te volgen.  Je zit nog volop in persoonlijke processen of voelt dat je niet de tijd kan of wil vrijmaken om werkelijk te investeren in dit programma.  Het vergt je nog energie om er zelf volledig in te gaan staan.  Dit is echter belangrijk, want het is op jouw energie dat je praktijk gaat groeien.

 

In dat geval kijk ik graag met je mee naar wat je wel kan helpen om eventueel op een later tijdstip dit programma te kunnen volgen.  

Dit aanbod is ook niet geschikt voor diegene die totaal niet openstaan voor bewustzijn en spiritualiteit.  kennis hierover is niet nodig, wel een open blik.  

Wat betekent het om deel uit te maken van een groep met inspirerende en bezielde collega ondernemers?

Uit eerdere programma's is gebleken hoe krachtig het is om met een groep collega's dit proces te doorlopen.  Door de feedback, de uitwisseling, de steun en support die je van elkaar krijgt groei je sneller.

Wat houden de onlinemeetingen in?

Bij de wekelijkse onlinemeeting wordt gebruik gemaakt van zoom (een onlineplatform om elkaar te ontmoeten zonder dat je hiertoe specifieke programma's nodig hebt op je computer).  Je kan dus eenvoudig van thuis uit aanwezig zijn in de meeting.  Je krijgt hiertoe telkens een link toegestuurd.  In deze meeting is er ruimte om je vragen te stellen.  Deze behandelen we in de groep.  Daarnaast is het je moment om opvolging te krijgen, een update te brengen van waar je mee bezig bent en wordt gekeken naar je volgende stap.  Dit meevolgen bij elkaar is bijzonder inspirerend, te meer daar niet iedereen op hetzelfde moment met dezelfde thema's zal bezig zijn.  

 

 

Hoe ziet de besloten facebookgroep eruit?

Dit is een besloten deelnemersgroep die enkel bestaat uit de deelnemers van deze training.  Hier kan je onbeperkt en ten alle tijde je vragen stellen, je proces delen, ideëen toetsen en elkaar ondersteunen.  Ook ik ben aanwezig in de facebookgroep om de vragen te beantwoorden.  Vorige deelnemers waren soms kritisch en terughoudend bij het horen over deze vorm van werken.  Het is niet ongebruikelijk dat deze vorm het hoogst scoort bij evaluaties na de training!  Facebookgroepen blijven op vraag van deelnemers zelfs nog een hele tijd bestaan na het afronden van de training omdat het een uitgelezen platform is om elkaar snel te kunnen ontmoeten en informatie uit te wisselen.

Hoe ziet de inhoud van de training eruit?

Alle inhoud (marketing- en ondernemerskennis & sleutels om te werken vanuit bezieling) van de training is verwerkt in modules.  Iedere module bevat een werkmap, een audio-opname en/of webinar (= vooraf opgenomen onlinelezing over een specifiek onderwerp) en bijhorende opdrachten.  De modules zijn onderverdeeld in 4 categorieën en stemmen hierdoor overeen met het plan van aanpak dat bij aanvang samen wordt opgesteld.  Deze categorieën zijn:

  • voed je bezieling

  • ontwikkel je aanbod en maak je planning

  • je next level aanbod

  • laat jezelf zien en ga in relatie met je cliënten

Alle modules staan online en kunnen daar gedownload worden. 

Hoe werkt een buddy contact?

Je krijgt een buddy uit de deelnemersgroep om op regelmatige basis mee te overleggen en zaken mee uit te proberen.  Je buddy kent je proces van heel dichtbij en is een waardevol klankbord.  Hij of zij kan je ook uitnodigen om je mogelijkheden iets meer te stretchen dan je zelf zou doen en helpt daardoor dus mee aan je groei als ondernemer.  

Hoe werken de individuele coachgesprekken?

Deze coachgesprekken worden ingepland en vinden life of via skype plaats.  In het eerste gesprek (net voor of direct na de start van de training) wordt samen met jou een plan opgesteld.  Er wordt gekeken waar je nu staat met je onderneming en waar je naar toe wil gaan.  Hiermee wordt bepaald op welke inhoud je op welk moment gaat focussen en welke persoonlijke accenten zullen gelegd worden.

Wat als je niet aanwezig kan zijn?

Het is sterk aanbevolen om op de trainigsdagen wel aanwezig te zijn.  De wekelijkse onlinemeetings worden telkens opgenomen.  Indien je niet aanwezig kan zijn dan kan je achteraf de opname bekijken.  Om het maximum uit het programma te halen is het belangrijk bij zoveel mogelijk momenten aanwezig te kunnen zijn.

bottom of page