top of page

Cyclisch Ondernemen

Cyclisch ondernemen met de maan: 'The moon above us'

 

Je afstemmen op de maan is voelen vanuit je navel, het centrum van je intuïtie.

Wat je boven je ziet is een weerspiegeling van wat we in ons voelen en weten.  Hoe meer deze in alignement zijn met elkaar, hoe meer we in kunnen tunen in de universele bron, in ons diepere weten, ons hogere zelf.

Hoewel de maan een hemellichaam is, is ze in wezen een erg groundend wezen die voor een foundation zorgt.  Een bedding in jezelf die je veel leert over divine timing.  Wat heb ik wanneer te doen, is mijn energie voldoende gebalanceerd en in verbinding met het groter geheel.  

Hierover gaat deze replay van een webinar dat gegeven werd aan een groep enthousiast en bezielde ondernemers.  

Download het werkboek

Cyclisch ondernemen met je eigen cyclus: 'The moon within us'

Onze vrouwelijke cyclus bestaat uit vier fasen, elke met haar eigen energie, mogelijkheden, potenties,...  

 

Deze fases kennen en herkennen betekent  pure winst voor jezelf en voor het ondernemen.  Je werkt namelijk met je energie in plaats van jezelf steeds uit te putten. Je kunt je creatiekracht op verschillende manieren inzetten door de verhoogde mogelijkheden te zien van elke fase, waarbij je zelfs gebruik kunt maken van je onbewuste.  Wie wil dat nu niet?

Deze replay van een webinar, die ik trouwens samen met onze oudste dochter geef, is geschikt voor alle vruchtbare vrouwen, voor mannen én voor vrouwen in de menopauze.  Niet alleen zal het jullie kennis van de maan verdiepen, het zal ook jullie kijk op vrouw zijn grondig veranderen.  

Download het werkboek

bottom of page