top of page
canstockphoto1637490.jpg

Een 12 maandentraject

'Cyclisch ondernemen vanuit bezieling'

Leer cyclisch ondernemen, 

dit is ondernemen in verbinding met je eigen cyclus én de maan.

Doe je marketing op dieper niveau, al gehoord van soulmarketing?

Creëer lange programma's waardoor je dieper kan werken met jouw cliënten en ze maar één keer JA hoeven te zeggen op je aanbod

Ontdek de kracht van strategiegesprekken 

en leer hoe je mensen warm kan maken voor je aanbod 

zonder het gevoel te hebben in verkoopspraatjes te vervallen.

Ben je er klaar voor?

Ik wel in ieder geval...

Voor wie?  

💫 Je voelt een diepe 'JA!' om met je onderneming naar het volgende niveau te gaan

💫 Je doelgroep is min of meer helder, je weet wat je missie is en wat je wilt doen

💫 Je mist iets in de manier waarop je nu jouw onderneming vorm geeft, hebt moeite om zichtbaar te zijn, de juiste mensen aan te trekken, financiële ruimte en overvloed voor jezelf te creëren

💫 Je bereikt te weinig mensen en dit zorgt voor twijfel, onzekerheid, blokkades

💫 Je aanbod is kwaliteitsvol maar toch krijg je te weinig mensen enthousiast voor wat je te bieden hebt, want je hebt geen kennis van marketing, sales en branding?

💫 Of je bent toe aan een volgende level in je onderneming, een ander verdienmodel, een andere vorm van je aanbod aanbieden

Dan....

Is dit programma iets voor jou!

Een programma waarbij ik je inspireer met kennis die vernieuwend is voor ondernemers.  Ik heb deze kennis in de praktijk gebracht en geniet enorm van deze vorm van ondernemen.

canstockphoto38139299.jpg
IMG-1597.PNG
IMG-1591.jpg
IMG-1596.jpg
IMG-1595.jpg
IMG-1592.PNG

Een jaar lang dagelijks contact maken met de maan, dat was de opdracht die ik zelf kreeg enkele jaren terug op Hawaii.  Pas daarna mocht ik actie ondernemen, me theoretische verdiepen in de maan of hierover delen met anderen.

Hoewel aanvankelijk met weerstand is het nu met veel dankbaarheid dat ik mij telkens opnieuw tot de maan richt.

De wijsheid die ik heb mogen ontvangen en integreren

vormen de basis van dit ondernemingsprogramma.  

Concreet bevat dit programma 

👉 9 webinars 

Een module 'Cyclisch ondernemen met je eigen cyclus'

Een module 'Cyclisch ondernemen met de maan'

Een module 'De kracht van strategiegesprekken en soulmarketing'

Een module 'Doorbreek je belemmeringen en erken je waarde'

Een module 'Zichtbaar worden en blijven'

Een module 'Jouw unieke aanbod'

Een module 'Je eigen lange programma en VIP programma's'

Een module 'Doelen en plannen van je bedrijf'

Een module 'Krijg contact met je bezieling'

👉 9 modules bij de webinars met de inhoud van de webinars en aanvullende afstem-  en/of verdiepende oefeningen

👉 4 individueel online coachgesprekken

👉 Twee wekelijks een online groepscoaching 

👉 Een soulbusinessgroep waar je op regelmatige basis mee kan overleggen en elkaar kan stimuleren naar een next level 

👉 Maandelijks twee cirkelmomenten (met nieuwe en met volle maan) om je innerlijk werk te doen, je bezieling te voeden en je kanaal af te leren stemmen op de energie van de maan. 

 

👉 Een gesloten facebookgroep ter ondersteuning waar je met al je vragen 24/7 terecht kan

👉 Een live ontmoeting met een beklijvende ervaring die voor transformatie en focus zullen zorgen op een zeer diepgaande manier.  De manier om belemmeringen achter je te laten.

52 weken lang maak je deel uit van een groep bezielde en ambitieuze ondernemers wat bijzonder motiverend en inspirerend werkt. 

canstockphoto31673981 (1).jpg

 De modules en werkboeken

 

Iedere module ontvang je in de vorm van een webinar. Deze zijn vooraf opgenomen en worden je op vooraf vastgezette data doorgestuurd.  Bij iedere webinar komt ook een werkboek met toegang tot verdiepende en afstemmingsoefeningen. 

Volgende modules komen aan bod:

 

 

Een intro coaching

Een eerste groepscoaching boordevol afstemming en ontmoeting.  Het doorvoelen van jouw JA en je verbinden op je resultaten zijn de main topics van deze online sessie, die live doorgaat.  

Een module 'Cyclisch ondernemen met de maan'

Je verbinden met de maan is je verbinden met je eigen intuïtie, je dieper weten.  De maan is heel krachtig bij het manifesteren van het leven en de onderneming zoals je dat zelf zou willen.  

Door je af te stemmen op haar ritme en energie, maak je gebruik van de momenten waarop je bewust kan manifesteren en intenties zetten, momenten van creëren, momenten van in relatie gaan en naar buiten komen met wat je te bieden hebt en momenten waarop je kan loslaten en vergeven.  Dit maandelijks doen brengt structuur, focus en flow.  En vooral, als je je op deze manier leert afstemmen, dan krijg je van je hoger weten door 'wat je wanneer te doen staat'... 

De maan is een wetend wezen.   Het is heerlijk om je leven en je manier van ondernemen af te stemmen op haar cyclus en de natuurlijke ritmes van het leven. 

In deze module leer je al haar fasen kennen en passen we deze toe in je actieplan en ondernemingsstijl.  

Een module 'zichtbaar worden en blijven'

Ook al is jouw aanbod goed, ook al is de kwaliteit van je werk hoog,...  als je niet zichtbaar bent, bereik je veel potentiële klanten niet.  Ken je je ideale klant al?  En bereik je die ook?

Hoeft niet, denk je misschien... 

ik doe het wel op de ouderwetse manier, door mond op mond reclame...

Jammer... jammer voor de cliënt die mogelijks uitstekend door jou geholpen kan worden 

maar het geluk niet heeft om op die manier over jou gehoord te hebben.

Er zijn verschillende manieren om zichtbaar te worden (je website, een weggever, bloggen,...). Het is echter belangrijk dat je daarbij ook manieren kiest die bij je passen, die in je verlengde liggen. Deze manieren ga je leren kennen en ermee experimenteren.  Sluiten ze nauw aan bij wie jij bent dan open je het kanaal van moeiteloosheid.  Met andere woorden, combineer je het zichtbaar zijn (en blijven) met je bezieling dan doe je dit in de juiste fase en kan je creëren vanuit een doorstroom. Moeiteloos dus... Want het universum, dat komt ons heel graag halverwege tegemoet.

Een module 'Cyclisch ondernemen met je eigen cyclus'

Een module die in eerste instantie enkel voor vrouwen lijkt te zijn.  Niets is minder waar. Ook mannen hebben een cyclus.  Die loopt gelijk met de maan.  Pas de kennis van de menstruatiecyclus toe op de maan en je hebt goud vast. 

 

De menstruatiecyclus is een eer interessante tool om je onderneming mee vorm te geven. Het betekent werken met de energie van je cyclus, ruimte en tijd vrij maken om aan die zaken te werken die door de specifieke energie van je cyclus nu als vanzelf gaan.  

Iedere fase van de cyclus geeft ons toegang tot specifiek verhoogde mogelijkheden.  Eens je die kent en herkent kan je je hele cyclus lang de beschikbare energie inzetten om vanuit een flow te ondernemen.  

Dit is echt van onbetaalbare waarde!  

Niet alleen zal je meer succes, voldoening en energie manifesteren, je zal bovendien de waarde van je innerlijk kompas leren kennen en inzetten op heel veel domeinen in je leven.  

Heb je geen menstruatiecyclus, omdat je geen vrouw bent of omdat je in de menopauze bent aangekomen?  Dan is de maan des te belangrijker voor je. Zij toont je welke energie tot jouw beschikking staat, of je met je focus beter naar binnen gericht bent of net niet,...

Dit zijn oeroude wijsheden en eens je ze begint te voelen, beginnen ze steeds sterker door te werken en gidsen ze je naar je bestemming.

Een module 'Krijg en blijf in contact met je bezieling'

Bezield ondernemen is ondernemen vanuit overgave, in verbinding met je passie, je diepste verlangens en dromen.  Je intuïtie is hierbij belangrijk en deze kan je beluisteren via je hart en je innerlijk kind.  Leren luisteren naar je verlangen en je hart is luisteren naar de stem van je ziel.  Deze weet op een heel ander niveau wat jouw taak is hier op aarde.  

 

Als je vanuit hier gaat creëren en je bedrijf/onderneming gaat vormgeven dan geef je handen en voeten aan je missie.  Je zal merken dat zich vanzelf de mogelijkheden en mensen zullen aandienen om je dit te helpen realiseren.  Eerste stap is de weg vrijmaken naar het kunnen luisteren naar dat dieper weten.  

Doorheen het hele programma is de leidraad 'contact houden met je bezieling' onder andere door je af te stemmen op ritmes en cyclussen.  In deze module geven we echter nog andere tools om je voeling te behouden met je dieper weten en om van daaruit te creëren.

Een module 'jouw unieke aanbod'

Misschien herken je dit:

 • Je werk kost teveel tijd

 • Je hebt geen tijd over voor marketing

 • Korte sessies en trainingen leveren onvoldoende resultaten op

 • Klanten hebben moeite met de vormeloosheid

 • Tarieven staan continu onder druk

 • Je werkt heel hard, maar verdient nog steeds te weinig

 • Je bedrijf kan niet groeien

 • Je staat aan de start van je onderneming en weet niet goed hoe het aan te pakken

Om rendabel te werken moet je de invulling van je werk niet aan de klant overlaten.  Het is veel interessanter om zelf de vorm te bepalen waarmee je klanten kunnen groeien.  Hiervoor heb je kennis nodig van businessmodellen en is het belangrijk dat je leert om een eigen aanbod te creëren.

Door een eigen aanbod te hebben in de vorm van een product 

 • word je expert op een bepaald gebied, omdat je jezelf daarin gaat specialiseren

 • word je makkelijker zichtbaar

 • zorg je er voor dat het resultaat en het effect dat je beoogt duidelijk is

 • halen klanten ook betere resultaten

Allemaal voordelen dus ...

Een module 'Doelen en plannen van je bedrijf'

Het succes van je praktijk, bedrijf of onderneming is afhankelijk van:

 1. Je  bezieling 

 2. Je eigen aanbod gericht op je ideale klanten

 3. De manier van in contact gaan met potentiële klanten 

 4. De planning en doelen die je hebt met je onderneming qua omzet, manier van in relatie gaan met potentiële klanten, verdere uitbreiding,… en uiteraard kennis van cyclussen en weten wat je wanneer kan doen

Krijg je het niet voor elkaar structuur in je dag, week, maand te krijgen?

Heb je het gevoel dat je acties losse pogingen zijn en ze te weinig opleveren?

 

Leer je doelen en plannen concreet maken.  En ja hoor, dit is cyclisch!

Doelen behaal je alleen door daar ook werkelijk acties aan te verbinden en stappen te zetten om ze te behalen. Dingen veranderen door er echt bewust voor te kiezen en door je intentie eraan te verbinden. 

Ontwerp je strategisch plan en koppel het aan wat je bezielt en voedt.

Zo kan je gericht groeien naar die bloeiende praktijk.   

Een module 'Doorbreek je belemmeringen en erken je waarde'

Want het heeft ergens mee te maken dat bezielde ondernemers het marketinggedeelte lastig vinden ;)

We leven in een magische tijd, een tijd van creatie, een tijd waarin het realiseren van dromen voor heel wat mensen mogelijk is geworden.  Eigenlijk zijn er weinig beperkingen om succesvol te worden, behalve dan de belemmeringen die jou als persoon in de weg staan of een ontbreken van de juiste kennis. Aan beiden kun je iets doen.

Aandacht geven aan het opruimen van belemmeringen (zoals je angst om zichtbaar te worden, angst om te hard te moeten werken, perfectionisme, onzekerheid, moeite om geld te vragen,...)  is heel belangrijk om werkelijk te kunnen groeien met je bedrijf.  

Hoe komt het dat het zo moeilijk is om je waarde te erkennen?  Hoe kan je dit doorbreken zodat je echt gaat verdienen wat je waard bent? Wat betekent het voor cliënten  als jij echt je waarde gaat vragen?  

Door je belemmeringen om te buigen en anders om te gaan met wat je weerhoudt ga je je potentieel vergroten.  Je praktijk gaat ervan bloeien, het zal je meer voldoening geven en je zult er persoonlijk en financieel enorm door groeien.​  

Het is heel belangrijk om je eigen waarde en de waarde van wat je biedt te leren kennen.​  Dit kan door terug te gaan naar de oorspronkelijke betekenis van geld, namelijk energie en hierin je belemmeringen te helen.  

Forgiveness practice is een belangrijke sleutel in het ombuigen van belemmeringen.  En die practice kan diep gaan, zeer diep!

Een module 'Je eigen lange programma en VIP programma's'

Langere programma's zijn dé manier om je praktijk verder uit te bouwen en door te stromen naar het volgende niveau.  Bovendien zitten deze programma's ook hoger in je bedrijfspiramide waardoor ze meer opleveren.   

Leer hoe je ze kan maken, krijg zicht op de lancering ervan en start met werven. 

Een VIP aanbod is een eenvoudige manier om meteen al veel meer te verdienen.  

Met een vip aanbod geef je eigenlijk je tijd exclusief aan één persoon of een kleine groep.  Zij ontvangen dan specifieke begeleiding en je kennis over het onderwerp van je vip aanbod.  

 

Het leuke aan deze manier van werken is dat je steeds werkt met mensen die sterk gemotiveerd zijn en ook werkelijk iets gaan doen met wat ze aangereikt krijgen.

 

In deze module verneem je er alles over.  Je leert je waarde zien, krijgt zicht op de meest gemaakte fouten en krijgt de opzet om een eigen vip aanbod te maken én te verkopen.   

Een module 'De kracht van strategiegesprekken en soulmarketing'

Veel bezielde ondernemers hebben een aversie ten aanzien van de sales.  

Jammer, want marketing en sales zijn belangrijk en het is iets waar veel therapeuten en coaches goed in zijn, hoewel ze het vaak zelf niet weten. Marketing en sales hebben namelijk veel te maken met het opbouwen van en zorg dragen voor relaties en met het voeren van goede gesprekken. 

In deze module leer je krachtige gesprekken voeren over je aanbod.  Je leert ze op die manier te voeren dat mensen spontaan enthousiast worden over je aanbod.  Dit is het geheim om veel mensen aan te trekken!

Daarnaast leer je ook de mogelijkheden kennen van soulmarketing.  Soulmarketing gaat zo veel dieper en verder dan gewone marketing en sluit naadloos aan bij ondernemen vanuit bezieling. 

canstockphoto19017729 (1).jpg

Praktisch

Het programma loopt van juni 2022 tot juni 2023.  We starten met een live groepscoaching waarin we elkaar leren kennen, doelen zetten, ons afstemmen op resultaten en vooral onze 'JA' echt doorvoelen. 

Jullie krijgen meteen toegang tot de online academy. 

Alle online webinars blijven nog een jaar na afronding beschikbaar voor jullie zodat jullie onbeperkt kunnen herhalen.

 

De training bevat 4 individuele coachings en tweewekelijkse groepscoachings op basis van jullie ingestuurde vragen of noden.  Ook alle groepsmomenten worden opgenomen.

De maancirkels vinden plaats de dag na nieuwe maan en op volle maan zelf.  

Kostprijs:

Module cyclisch ondernemen met de maan 

Module cyclisch ondernemen met je eigen cyclus 

Module Strategiegesprekken en soulmarketing

Module doorbreek je belemmeringen en erken je waarde

Module zichtbaar worden en blijven

Module jouw eigen unieke aanbod

Module lange programma's en Vip aanbod

Module doelen en plannen van je onderneming

Module contact krijgen en houden met je bezieling

4 coachgesprekken

26 groepscoachings die heel verrijkend zijn

€ 1449, exclusief BTW ( 1753,29 all-in)

 in plaats van € 3878, exclusief BTW

Wil je resultaten zien, dan is het belangrijk dat je met het materiaal aan de slag gaat en je echt aan je focus verbindt. Daarom worden alleen kandidaten toegelaten die hun 'JA' voelen, echt voelen.

Iedere kandidaat deelnemer ontvangt eerst een gratis doorbraaksessie,

dit geeft zowel jou als mezelf de mogelijkheid na te gaan en in te voelen of het traject "Cyclisch ondernemen" datgene is wat jij op dit moment nodig hebt.

 Boek je gratis doorbraaksessie en we zullen het samen helder maken. 

Ik kijk er naar uit!

Bezielde groet, 

Liese

bottom of page