top of page
Investeer in je relatie met je ideale klant

Je zichtbaarheid is erop gericht om mensen op je lijst te krijgen zodat je een relatie kan opbouwen.  Vandaar dat je niche heel belangrijk is want daardoor kan je die mensen bereiken die ook werkelijk iets aan jouw aanbod zullen hebben.  Je website is je visitekaartje en op meerdere plaatsen zal je mensen uitnodigen om zich op te geven voor je e-zine en voor gratis tips en inspiratie.  Ook je gratis weggever heeft als focus om mensen uit te nodigen om op je lijst te komen.  Eens mensen op je lijst komen kan je met hen in contact treden middels je e-zine.

Andere efficiënte manieren om met mensen in contact te komen is door het geven van presentaties of webinars en door het maken van filmpjes.  Sociale media kan je partner worden hierbij, mits een goede strategie.

Alles is erop gericht om werkelijk met mensen in gesprek te geraken, want het is in deze strategiegesprekken dat je je aanbod zo kan brengen dat mensen 'JA!' zeggen en zich inschrijven.  

canstockphoto10121476 (1).jpg

De kracht van 

strategiegesprekken

Strategiegesprekken zijn de sleutel om klanten te krijgen op een voorspelbare en betrouwbare manier.  Het is dé manier om je inkomen standvastigheid te geven.  

Hoe je aan potentiële klanten komt voor deze gesprekken en hoe je de gesprekken aanpakt zodat mensen 'JA' zeggen op je aanbod zijn noodzakelijke ondernemersvaardigheden.  

Een module die zichzelf binnen de kortste keren terugverdient!

€ 297*

canstockphoto5781557 (1).jpg

Bezield

Verkopen

Het is niet simpel om in gesprek te gaan met je potentiële klanten en om je aanbod aan te bieden. Er is schroom of je hebt de angst om opdringerig te zijn. Je hebt nooit geleerd hoe je op een prettige manier in direct contact je dienst kunt aanbieden (verkopen).

Daardoor verlies je veel potentiële klanten, terwijl deze gesprekken net de meest snelle en effectieve manier zijn om klanten te krijgen.

In deze workshop leer je hoe je deze gesprekken succesvol kunt voeren, krijg je voorbeeldmails, oefeningen en checklists.  

Niet beschikbaar

* Prijzen zijn excl. 21% btw

bottom of page