top of page

Deel van een groter geheel... Dat is mijn strategie bij het ondernemen vanuit bezieling.


Liese hoe doe jij dat... ik zie je niet verkopen op sociale media, je stuurt ook niet constant mails naar je potentiële klanten en toch onderneem jij op het niveau waarop jij onderneemt... Is dat enkel soulmarketing?


Deze zalige vraag kreeg ik deze ochtend van een cursist van het jaartraject 'Bezield en Cyclisch ondernemen'. Ze stelde de vraag nadat ze had gedeeld dat ze gisteren uitgeput naar bed ging. De Volle maan energie in combinatie met haar eigen cyclische energie die haar naar binnen duwde tijdens haar menstruatie deed haar beslissen haar lijf extra rust te gunnen. Twee uur sliep ze om vervolgens wakker te worden met de blauwdruk van een e-book die zomaar doorstroomde. Ze werd haar bed uitgeduwd door de innerlijke drive, gaf zich eraan over en schreef het e-book in 20 minuten. Precies zoals ze het wou, helemaal vanuit haar hart. Het komt binnen!


Ze heeft het begrepen, ze voelt het ook! Er is een tijd voor alles, noem het gerust divine timing. Ondernemen is niet iets wat altijd veel moeite moet kosten, veel inspanning vraagt. Bezield ondernemen is bewust aanwezig zijn bij alles wat is en in de eerste plaats, bij je lijf! Want ons lijf weet. Ons lijf communiceert. Alleen heeft ons hoofd bedacht het beter te weten. Onze mind denkt dat we moeten bezig zijn om te kunnen presteren.


Niets is minder waar. Bezield ondernemen is voelen, bewust zijn... Mee flowen op je eigen goud, connecten met jezelf in de eerste plaats en daarna met je ideale doelgroep. Je missie voelen en kanaal zijn om al die wijsheid door je heen te laten stromen.

Ik maakte er een audio over...

Bezielde groet

Liese

35 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page