top of page

Er ontstaat ruimte... Tijd voor (een) actie!


Er ontstaat ruimte.  Voel jij het ook?  Temidden van alle polariteiten, emoties en onrust laten de bomen hun bladeren los en worden we uitgenodigd om ook zelf naar binnen te gaan.  

En heel subtiel kan je het zien of voelen...  Er ontstaat ruimte voor iets nieuws.  De vormen liggen nog niet vast, maar er deemstert al iets.

Ik schreef het al eerder, het wordt voor mij steeds duidelijker dat het gaat over het aanwezig zijn van ieder in haar of zijn eigen kracht, schoonheid, gave, talent,... of hoe je het ook wilt noemen.  Elkaar voeden om volledig te ontpoppen en onze ruimte te vinden.  Onze schoonheid te laten zien.  En van daaruit samen te werken.  Uit te reiken. We zijn één, 'all one', we zijn gelijk.


Dus voel ik het verlangen om te delen.  Om mijn kennis toegankelijk te maken.  Zodat we met steeds meer ten volle in het leven NU kunnen aanwezig zijn.  Kunnen doen wat we hier komen doen.  Onszelf ten volle zijn, ons laten zien, doen waar we blij van worden en in de stroom van het leven gaan staan.  Zo kunnen we ook echt leven van dat waar we blij van worden.   Waardoor we samen verschil kunnen maken.


En daarbij is het getal 19 voor mij heel bijzonder.  Opgeteld is het een 10, wat dan weer opgeteld een 1 is.  En de symboliek van nummer 1 is zo bijzonder!  


Nummer 1 heeft de kracht om boven met beneden te verbinden.  En hiertoe hebben we alle tools: ons hart, onze ziel, ons lichaam en ons verstand.  

Nummer 1 heeft een positieve betekenis, het kan vooruitgang, energie, vastberadenheid, succes, liefde, geluk en onafhankelijkheid weerspiegelen. ... Het getal vertelt ons verschillende dingen over ons dagelijkse leven, de liefde, onze carrière en over alle andere aspecten in ons leven. Het vertelt in essentie over een nieuw begin...  Het getal 1 gaat over moed, leiderschap, creativiteit en vernieuwing.  Het nodigt uit tot zelfvertrouwen.  

De symboliek is zo belangrijk voor de toekomst.  Laten we de aarde op nummer 1 zetten.  Het water dat ons in leven houdt, onszelf, de liefde, onze onafhankelijkheid, onze passie, ons diep verlangen, onze onderneming....  

Daarom deze actie:

van 19 oktober tot 19 november

slechts € 19 voor de modules:


Je ideale doelgroep aantrekken

Een website met resultaat

Klanten aantrekken met een weggever

Klanten krijgen met een e-zine of blog

Zichtbaar met sociale media


Dat is niet alles...

Op alle andere modules Bezield Ondernemen

kan je genieten van een korting van 19%


En dat is nog niet alles!!!


Voor iedere van bovenstaande modules wordt ook een online coaching voorzien voor slechts € 19!


Al je vragen worden beantwoord en er wordt gekeken naar jullie verwerking van de module.

Ik kijk er naar uit met jou te werken, je te inspireren en mee je onderneming vorm te geven of uit te breiden.  

Het enige is: het aanbod blijft slechts geldig tot 19 november.  Daarna komen weer de oorspronkelijke prijzen.  Dit is de perfecte tijd om je leven zelf in handen te nemen en eindelijk die doorstap te maken in je onderneming.

Zin om jezelf naar een volgend level te brengen?  

Zin om nu eindelijk die ommekeer te maken, die beslissing te nemen?  

Laat je inspireren door de modules Bezield Ondernemen en laat je leven én je werk stromen op een tempo dat bij jou past. 


lieve groet

Liese

63 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page