top of page

New things are coming up...


Ondernemen kan heel eenzaam zijn, ik hoor het van velen. En dus besliste ik om het alvast wel voor mezelf te veranderen 😇


Tot nu toe deed ik alles zelf. Ik heb technisch inzicht meegekregen bij mijn geboorte, waardoor ik ook snel veel dingen opneem en dus ook veel kan achter de schermen. Website optimaliseren, automatisatiesystemen installeren, online programma's technisch goed in elkaar steken...


Ik deed het, vaak ook graag, maar meestal omwille van een schaarstegedachte. Je kent het wel: het kost minder als ik het zelf doe. 🤓

Alhoewel... Het kost me soms toch echt wel (veel) energie, vooral in de uitzoekfase en het gaat ook vaak ten koste van de goesting.


In april, onder de volle maan in weegschaal, voelde ik het shiften. Letterlijk een verschuiving in energie: ik voelde vertrouwen binnenstromen en de bereidheid om door patronen heen te gaan. Niet dat dat vanzelf ging hoor, er is een heel intense periode op gevolgd. Maar er was wel degelijk iets verschoven. Ik werd me heel bewust van de weerstand die ik naar bepaalde zaken had.


Zo merkte ik bij mezelf een oordeel op naar crypto's. For some reason gaf ik heel veel aandacht aan de verhalen waarin het fout liep. Ik bemerkte bij mezelf dat dat oordeel zelfs ruimer was, ik had een oordeel op de hele investeringswereld. Waar kwam die vandaan? Want wat weet ik over investeren?


Ik besefte dat die voortkwam uit een angst, angst om te verliezen. En dus gaf ik meer aandacht aan de angst dan aan de nieuwsgierigheid.

En daar voelde ik de shift. Ik wou geen oordeel hebben, dus er zat maar 1 iets op: me verdiepen in die wereld en dan voor mezelf eerlijk uitmaken of het bij me past of niet. En niet op basis van verhalen...


Dus schreef ik me in voor een traject rond investeren, want hoe kan je nu weten of iets bij je past als je het eigenlijk niet kent? Met een open mind investeerde ik dus in een duur traject (voor mij althans). Een traject van een aantal maanden, die als ik het goed voorheb eind deze maand afloopt. Eerlijk is eerlijk, ik loop achter, de dagen zijn hier onverwachts heel vol én er is heel veel in beweging gekomen sinds ik me inschreef. Mijn 'move' heeft veel impact gehad op mezelf.


Hoewel ik tot nu toe dus nog maar €20 geïnvesteerd heb, voelde ik heel snel hoe het inschrijven voor dit traject mijn mindset veranderde. Er ging een wereld open van mogelijkheden. Een andere manier van kijken naar dingen. Eerlijk? Ik ben niet direct van plan om te investeren op de manier waarop het traject me uitdaagt (aandelen, crypto's, NFT's,...) maar ik ben ongelooflijk dankbaar voor wat ik dankzij het traject voelde ontstaan in mezelf. Namelijk, dat het goed is om te investeren in mezelf. Om mezelf de ruimte te geven om iets te mogen verkennen. Zonder daarin te moeten slagen. Gewoon uit nieuwsgierigheid. Om mezelf totaal ander input te gunnen.


Sindsdien heb ik in nog twee trajecten geïnvesteerd. Jawel, I keep on going. Een traject rond zichtbaar zijn dat me ook uitdaagt én uitnodigt om dat vooral te doen vanuit verbinding met mezelf (cyclisch dus!) en daar ook authentiek in te zijn en blijven. En een traject rondom automatiseren.


Ik heb mezelf ondersteuning gegeven.

And I love it.


Florette is druk achter de schermen bezig om ons email-programma te veranderen naar een programma dat beter aansluit bij het niveau waarop we nu aan het ondernemen zijn, om nog veel meer automatisch te laten verlopen waardoor ik gewoon ruimte krijg voor mezelf en niet meer constant moet opvolgen wat er nog moet gebeuren. Ik voel rust en nog veel meer overgave en vertrouwen.


And you know what?
Hierdoor is een enorme flow op gang gekomen!!!
Zo veel creatie potentieel...
Het stroomt hier.

Jezelf gunnen om te investeren in jezelf... waw... het maakt me stil en dankbaar... want het heeft zoveel in beweging gebracht!


Door mezelf te gunnen om op mijn plek te gaan staan, door te kiezen voor meer moeiteloosheid, meer zichtbaarheid en door te investeren in mezelf. Idee na idee wordt helder en de focus voor het najaar is zo voelbaar.


We gaan echt mooie dingen doen. Omdat we voelen dat het tijd is. Tijd dat verhalen verteld worden, tijd dat we delen in veel vormen.Dus 'keep an eye on us', want Alexander en ikzelf voelen eindelijk weer de ruimte én de mogelijkheid om samen van alles te gaan doen. Dat deden we jaren geleden ook al en we kregen toen vaak te horen hoe fijn het was dat we samen een groep konden faciliteren. De intensiteit in ons gezin heeft het de afgelopen 8 jaar niet mogelijk gemaakt. Het was zooooooo belangrijk dat we ons hele leven en onze onderneming vorm gaven rond onze jongste HYPERgevoelige dochter. Maar het is hier aan het veranderen 🙏🙏🙏🙏


So, keep an eye on us... want we kijken er enorm naar uit om het binnenkort met jullie te delen.

Big things are coming up.

Zo ongelooflijk dankbaar voor dit moment.


Liefs Liese

& Alexander natuurlijk ook 😊


Ps: Voel je het verlangen te investeren in jezelf? Gewoon doen!!! Ga in de stroom van overvloed staan en geniet van alles wat het in beweging brengt.


126 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page