top of page

Ondernemen heeft alles te maken met kunnen ontvangen

Ik val met de deur in huis, want het is iets heel belangrijks.


Manifesteren heeft niet zozeer te maken met wat je wil!

Het heeft alles te maken met in alignment komen met wie je bent.


Met datgene wat door je wil stromen, met datgene wat je vorm te geven hebt vanuit je hart. Het is zo belangrijk om te luisteren naar het hart, om met haar in connectie te zijn, want via ons hart zijn we in connectie met onze 'soul'. En ons hart en onze 'soul' spelen een belangrijke (zeg maar cruciale) rol bij ondernemen.

Wil je graag dat lanceringen en trajecten slagen? Creëer dan vanuit je hart, met liefde. Want dan wordt het magnetisch. Geef je hoofd en je wilskracht wat vrijaf zodat je werkelijk in je lijf aanwezig kan zijn en je hart kan voelen. Zodat je van daaruit heel liefdevol en met de nodige aandacht en tijd kan creëren.

Voel wanneer de tijd ideaal is voor je acties. Vertrouw op je subtiel lichaamsweten en het fluisteren van je hart om te weten wat wanneer mag gebeuren. Als je afgestemd geraakt hierop dan kan je echt bouwen op die divine timings. En bovendien geeft dat zoveel rust en ruimte bij het ondernemen. Het zorgt ervoor dat je geen overbodige zaken doet, je ontvangscapaciteit niet onnodig verkleint én het beschermt je tegen teveel ondernemen vanuit mannelijke, actiegerichte energie.
Ondernemen is ontvangen. Hoe mooi is dat niet? Het is ontvangen van wat door je heen wilt stromen op het moment dat alles daar klaar voor is. Zalig vind ik het om echt krachtige teksten te mogen ontvangen voor mijn lanceringen, om de ideëen door me heen te voelen stromen, om ook heel helder te zien welke vorm de zaken willen krijgen.


Wat je werkelijk te doen hebt als ondernemer is

zorgen dat je kan ontvangen.


De ruis opruimen, je kanaal vrij maken, jezelf openen, je vrijmaken om te ontvangen, krachtige intenties en focus hebben met een zachte bereidheid om die ook los te laten en bij te sturen als het nodig is. Om dan vanuit het ontvangen de actie toe te voegen. En je verdiepen in cyclische wijsheid. Dat is de sleutel.

Dit is innerlijk werk dat je dankzij je onderneming ook enorm in kan zetten voor je persoonlijke ontwikkeling. Ondernemen laat immers heel goed zien waar jij jezelf nog blokkeert, waar jij nog niet helemaal doorstroomt. En je onderneming is een dankbaar veld hiervoor, een plek om jezelf te worden en volop te gaan stralen terwijl je doet wat je het liefste doet.


Ik hou enorm van het begeleiden van deze ontwikkeling bij ondernemers. Ik inspireer niet alleen met cyclische wijsheden, we werken ook met je human design, de sleutels van je blauwdruk. Dat heeft namelijk veel impact op hoe jij te ondernemen hebt of op hoe je je onderneming kan bijsturen.


Geen quick fixes, die zijn meestal niet duurzaam. Snel naar €10.000 per maand (beloftes die je nu heel vaak ziet), is niet waarvoor je bij mij moet zijn. Het is een achterhaald model als je het mij vraagt. Ik beloof je wel een persoonlijk proces, veel meer overgave aan het leven vanuit een diep vertrouwen én ondernemen dicht bij wie je werkelijk bent in wisselwerking met universele wijsheden en vanuit je eigen bron. En dat geeft stroom en brengt overvloed in zoveel vormen.


Omdat ik al vaker de vraag kreeg naar een training met livedagen én ik daar zelf ook goesting in heb, komt er deze zomer een live traject. Enfin grotendeels live. Tussenin krijg je uiteraard toegang tot de online academy boordevol ondernemerskennis, afstemmingsoefeningen, cyclische wijsheden, sleutels om je bezieling te voeden,... en blijf ik je inspireren online met wekelijkse Q&A momenten. Ik heb er heel veel zin in! Ik hou enorm van werken on the road, dus wie weet je, reis je deze zomer wel een beetje met ons mee door Schotland ;)


Een zomertraject dus, drie maanden lang inspireer en coach ik ondernemers die graag meer vanuit hun hart willen ondernemen, in lijn met wie ze werkelijk zijn. Die hun bezieling echt willen vormgeven en willen doen wat ze hier te doen hebben. Om over drie maanden mooie herfstvruchten te oogsten.

Benieuwd?
128 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page