top of page

Van angst naar overvloed, maar hoe dan?


Er is een shift bezig, ze voelt intens maar oh zo nodig. Het klinkt mysterieus en spannend ook... Hoe zal dat eruit zien? Welke invloed zal het hebben op ieder van ons?


Het is mogelijk om voeling te hebben met deze shift, want in wezen is het een innerlijke shift, waar we nu allemaal door kunnen gaan. Een doorgang. Van leven en ondernemen vanuit angst naar leven vanuit overvloed en liefde. Geen schaarstedenken meer, maar overvloed zijn.


En juist daarom is het nu heel belangrijk dat we naar de bron gaan van wat we voelen in plaats van gericht zijn op handelen en doen.


Nog vaak zie ik ondernemers in actie gaan vanuit angst. Hiermee stappen ze uit de stroom van hun leven, van wat zich op dit moment bij hen aandient. Heel herkenbaar hoor, want ook ik heb het vaak gedaan! Tot ik dit patroon door had en besefte hoeveel energie het me kostte en wat het me vooral niet bracht.


Ondernemen vanuit angst, vanuit onrust, vanuit onzekerheid stuurt deze frequentie uit. Is dat de frequentie die je wilt uitsturen? Of wil je juist vertrouwen, verdieping en overvloed in het veld zetten?


Of mensen al dan niet op je aanbod ingaan heeft alles te maken met hun eigen pijn, hun eigen verlangen en het resultaat dat ze kunnen bereiken via je aanbod. Als ze zich voldoende herkennen in je aanbod (met andere woorden in hun pijn, hun verlangen en het resultaat) dan volgt de JA vaak moeiteloos. Maar als onder je aanbod je niet verteerde angst en onzekerheid zit, dan heb jij je energie niet goed ingezet. Dan ben je vanuit die angst en onzekerheid naar buiten gericht geweest in plaats van met de angst en onzekerheid te gaan zitten en te zijn met wat is. Dan zit onder je aanbod een frequentie die eigenlijk je aanbod tegenwerkt. Dus mensen resoneren niet of niet voldoende...


Je liet een kans liggen, om taaie thema's in jezelf ( en geloof me: het is ook ruimer dan jezelf, het zijn ook thema's van het collectief) te transformeren. Je hebt een bypass gecreëerd in de stroom, maar daardoor stroomt het niet vanuit de natuurlijke flow. En het kost je dus veel energie die veel te weinig oplevert en sterker nog, het brengt je eigenlijk alleen nog maar meer angst en onzekerheid.


Don't Ignore your soul

Bij het ondernemen vanuit bezieling is dit juist de kern. Voelen wat er te voelen. Dankbaar zijn voor de emoties die zich laten voelen. Je kans grijpen om daarmee naar binnen te gaan, tegen de stroom in naar de bron van wat je voelt. Die diepe wonde die we allemaal hebben. Zijn we wel goed genoeg?


En laat nu ook dat de shift zijn. Beseffen dat we komen van de bron. We komen van een bron van liefde, universele en goddelijke liefde. We zijn deel van die bron, we zijn een bron. We zijn liefde, pure liefde die stroomt. Als dat niet goed genoeg is ;)Inpluggen in de bron

Een bron is oneindig, er is geen begin en geen einde

Ze stroomt

Zuiver

Inpluggen in de stroom van het leven

van daaruit leven en ondernemen

Overvloed zijn en stromen


Door de kansen dankbaar te zien en ontvangen en de wondes te helen, die taaie emoties te omringen met jouw aandacht en liefde, zo verander je de frequentie. Door te zijn met wat is in je leven, ook al brengt je dat helemaal weg van je to do lijstje en wat je voor jezelf bedacht had, bouw je aan de fundamenten van je onderneming. Zodat jij je je goud helemaal kan laten doorstralen en mensen mogen resoneren op jouw mooie frequentie.


Enjoy your day!
170 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page