top of page

Al jaren heb ik een eigen succesvolle onderneming van waaruit ik mensen op eigen wijze coach naar bewustwording, heling, bezield leven en bezield ondernemerschap. 

In zowel de face-to-face trainingen als de onlinetrainingen is de insteek ​aandacht voor jou als persoon en je proces als ondernemer.  Een begeleiding op zowel praktisch & ondernemend niveau als op persoonlijk & zielsniveau, waardoor je hetgeen je leert over ondernemen ook echt intergreert en je in contact komt met je bron van inspiratie, intuïtie en gevoel.  Alles in het aanbod is erop gericht dat jij werkelijk kunt uitgroeien tot een succesvolle en bezielde ondernemer.

 

Het opruimen van belemmeringen en het in contact komen met wat je werkelijk te doen staat in het leven in combinatie met de beste ondernemerskennis is het geheim naar werkelijk succesvol ondernemen.  Nieuwsgierig?  Bekijk het aanbod

 

2018-04-26-PHOTO-00000067_bewerkt.jpg
canstockphoto22903481 (1).jpg
2018-04-26-PHOTO-00000065_bewerkt.jpg

Liese Ghekiere (1977) is therapeut, coach en supervisor. In haar werk legt ze de focus op het aanwezig zijn 'in het moment' en het aanleren van een warme, wilde en wakkere houding in het leven.  De taal van je emoties leren begrijpen om zo in contact te komen met het subtiele en wijze niveau van je gevoelens brengt je bij wie je in wezen bent en wat je werkelijk te doen staat.   Bezield leven betekent voor haar leven vanuit overgave en de moed en kracht in jezelf ontwikkelen om alle stroomversnellingen en crisissen als kans te zien.  Haar sensitieve aanpak, humor en feeling voor 'open dialoog' typeren haar. 

Liese bezielt al meer dan 15 jaar succesvol haar eigen bedrijf waarmee ze vorm geeft aan haar bezieling: vrouwen inspireren en stimuleren om hun verlangen en passie terug te voelen en vorm te geven.  Samen met haar echtgenoot runt ze daarnaast het centrum 'Groeien in leven en sterven'. Ze weet als geen ander ondernemerskennis te vertalen naar het vak van therapeut, hulpverlener of coach zodat een onderneming naar een volgend niveau kan doorgroeien.  Bezield ondernemen betekent voor haar een andere en harmonieuzere wereld creëren. Ze ondersteunt coaches en therapeuten om op een verbonden en bezielde manier in het leven te staan en te ondernemen door ze bij hun leiderschap te brengen, hun draagkracht te verhogen en ze te leren vertrouwen op hun innerlijk weten en kompas. 

Liese is naast maatschappelijk assistent ook Master in Arts Therapies met een specialisatie in dramatherapie en psychodrama. Ze verrichtte wetenschappelijk onderzoek naar identiteitsprofielenen & deed uitgebreid ervaring op in de psychiatrie bij zowel volwassenen als jongeren.  Ze volgde diverse specialisatie-opleidingen.  Liese is verbonden als gastdocent aan het centrum Agapebelgium en werkt met meerdere collega's samen in trainingen en vormingen.  In haar therapiepraktijk werkt ze vooral met vrouwen, moeders en dochters.  Cirkels in beweging brengen zodat iedere vrouw kan uitgroeien tot die mooie vrouw die ze in wezen is en op deze manier de band met onze oorspronkelijke vrouwelijke wijsheid herstellen en versterken, is haar missie. 

__optimized__12407_Eva_Baert_portret.jpg

"Liese leidt een groep, niet vanuit een positie maar vanuit haar diepste zijn. Ze creëert een energie die ontzettend warm en betrokken is, maar ook heel helder. Ze inspireert me elke keer, als therapeut en als mens. Om steeds dieper te durven voelen waar ik naar verlang en wat het is dat mij te doen staat. Nadien ervaar ik niet minder dan dat ook mijn eigen therapeutisch werk stroomt en doordrongen is van inspiratie en leven."

Eva Baert - www.evabaert.be

"Liese voelt heel goed aan wat elke deelneemster nodig heeft, wat zorgt voor veiligheid en afstemming. Meer nog, zelfs met haar ogen dicht heeft ze iedereen in de groep gezien. Ze bezit van nature een fijne en gepaste humor, die ervoor zorgt dat emotioneel beladen onderwerpen een lichtheid krijgen zonder aan gewicht te verliezen. Ze maakt van ijle materie, concrete en werkbare handvatten en slaagt er in om via een zachte en milde weg mensen te confronteren, waardoor je tot inzichten komt die diepgaand en blijvend zijn."

Vicky Verley

IMG_1448.jpg
bottom of page