top of page

Vergroot je zichtbaarheid

Bereik meer mensen

Ondernemen heeft alles te maken met zichtbaarheid

Je aanbod mag nog zo goed zijn, de kwaliteit van je werk mag nog zo diep gaan,...  als je niet zichtbaar wordt en blijft bereik je heel veel van je potentiële klanten niet.  

Hoeft niet, denk je misschien... 

ik doe het wel op de ouderwetse manier, door mond op mond reclame...

Jammer, zeg ik dan... 

Ook voor de cliënt die misschien uitstekend door jou geholpen kan worden

maar niet het geluk heeft om op die manier over je gehoord te hebben.

Er zijn verschillende manieren om zichtbaar te worden en het is belangrijk dat je daarbij ook manieren kiest die bij je passen.  Maar een aantal zijn een absolute minimum, zoals een website en een nieuwsbrief en zelfs een beetje sociale media...  

Alles begint echter met het kennen van je ideale doelgroep, met je niche.  Vervolgens is het goed om te kijken naar jouw unieke aanbod (eigen aanbod en je ontwikkeling).  Eens daar de lijnen van gezet zijn is het goed om keuzes te maken in hoe je verder aan je zichtbaarheid wil werken. 

canstockphoto686450.jpg

Je ideale

doelgroep aantrekken

Word zichtbaar en trek je ideale doelgroep aan.  Die klant waar jij het beste van jezelf aan kan geven, die klant waar je heel graag mee werkt, die klant die bij jou heel goede resultaten kan halen.  

Leer ze ook naar je toetrekken zodat je praktijk ten volle kan bloeien.  

€ 197*

canstockphoto697086.jpg

Een website

met resultaat

Ontdek in deze module de waarde van een website.  Leer je teksten zo te schrijven dat mensen je aandacht hebben en meteen in relatie gaan met je. 

Schrijf een wervende verkoopspagina waardoor je de juiste klanten aantrekt.

 

In 12 stappen naar een website die het verschil maakt...

€ 197*

canstockphoto686458.jpg

Trek klanten

aan met een weggever

Vergroot je emaillijst met een weggever, want dat is van essentieel belang voor je onderneming.  

Ontdek waarom dit zo belangrijk is, hoe je een sterke weggever kan maken en uiteraard krijg je ook tools die je kan gebruiken bij het maken van je gratis weggever, zodat wat je zaait ook echt kan gaan bloeien.  

€ 97*

canstockphoto690224.jpg

Klanten

krijgen met je e-zine

e-zines zijn heeeeeeeeeeeel belangrijk voor je onderneming.  Ze zijn gebaseerd op het nieuwe model van ondernemen: kennis delen, want zo gaan mensen in relatie met je en dat is de manier om je praktijk uit te bouwen.  

Hoe kom je aan inspiratie voor je e-zine? Welke plaats neemt ze in je onderneming in?  ...

€ 97*

canstockphoto690226.jpg

Presentaties,

fimpjes en webinars

In deze digitale tijd, waarin werkelijk alles mogelijk is, is er veel voordeel te halen met filmpjes en webinars.  Eens je je koudwatervrees hebt overwonnen ligt de wereld aan je voeten. 

Niet beschikbaar

€      *

Ontwerp zonder titel (1).png

Zichtbaar met

sociale media

Linkedin, facebook en instagram...  Eens je weet hoe je het kan inzetten in je onderneming kan je er je bereik aanzienlijk mee vergroten.  

Leer ze in te zetten met een goede strategie en vergroot je bereik maximaal.  

Niet beschikbaar

€ *

* Prijzen zijn excl. 21% BTW

"Ik vind het superleuk om zelfstandig ondernemer te zijn! Sinds ik de stap gezet heb, voel ik veel meer inspiratie en energie. De training heeft me erg veel gebracht.  In het traject waren er voor mij persoonlijk twee belangrijke mijlpalen: eerst en vooral heb ik tijdens een opleidingsdag kunnen ervaren hoe belangrijk het is om voor mezelf te mogen kiezen, om volledig voor mijn droom te mogen gaan, in plaats van voortdurend met de zorg voor anderen bezig te (moeten) zijn. Dat was heel bevrijdend om te voelen en sindsdien sta ik meer in mijn kracht. Een andere mijlpaal was het beginnen maken van korte filmpjes over Eerste Hulp bij Mediteren. In het begin had Liese me al gezegd dat ze mij wel video’s zag maken, maar dat leek me totaal niets voor mij. “Ik ben daar veel te onzeker voor! Laat mij maar gewoon schrijven,” dacht ik. Maar voor ik het wist, had ik impulsief enkele video’s opgenomen en die ook online gedeeld. Door de aanmoediging en steun van de groep, heb ik geleerd om zichtbaar te durven zijn. Een prachtig geschenk, niet alleen voor mijn onderneming, maar ook op andere vlakken in mijn leven."

Leni Cellini - www.ont-moeten.be

DSCF6760_kleiner.jpg
bottom of page