top of page
Voed je bezieling

Bezield leven is leven vanuit overgave, in verbinding met je passie, je diepste verlangens en dromen.  Je intuïtie is hierbij belangrijk en deze kan je beluisteren via je hart en je innerlijk kind.  Leren luisteren naar je verlangen en je hart is luisteren naar de stem van je ziel.  Deze weet op een heel ander niveau wat jouw taak is hier op aarde. 

 

Als je vanuit hier gaat creëren en je bedrijf/onderneming gaat vormgeven dan geef je handen en voeten aan je missie.  Je zal merken dat zich vanzelf de mogelijkheden en mensen zullen aandienen om je dit te helpen realiseren.  Eerste stap is de weg vrijmaken naar het kunnen luisteren naar dat dieper weten.  

canstockphoto17916926.jpg

Krijg contact

met je bezieling

Krijg voeling met wie je in wezen bent en wat je te bieden hebt vanuit je krachten, kwaliteiten en ervaringen.  

Maak contact met de thema's die vaak terugkomen in je leven en waar je tegen aanloopt en beluister bij jezelf wat je hierin nodig hebt en hoe ze van betekenis zijn om succesvol te ondernemen

€ 297*

canstockphoto19017729 (1).jpg

Drie grote

misvattingen en hoe ermee om te gaan

Er is een reden waarom het niet simpel is om vanuit overgave in het leven te staan en van daaruit het werk te doen dat we het liefste doen.  

De reden hiervoor is dat het contact met onze ziel bemoeilijkt wordt door drie grote misvattingen.  Eens je ze kent kan je wakkerder leven & ondernemen.

€  47*

canstockphoto22887061.jpg

Vrouwelijk

leiderschap

De essentie van vrouwelijk leiderschap is dat men succesvol omgaat met de spanning tussen de verwachtingen van buitenaf en het eigen innerlijk leven.  

 

In deze webinar bespreken we oa de emoties trots, afgunst, kwaadheid, traag zijn, verspillend zijn,... en hun tegengestellingen als manier om er mee om te gaan. 

Ook voor mannen interessant!

€ *

canstockphoto38139299.jpg

Doorbreek

je belemmeringen

Er zijn geen beperkingen om succesvol te worden, behalve dan de belemmeringen die jou als persoon in de weg staan of een ontbreken van de juiste kennis. Aan beiden kun je iets doen.

Aandacht geven aan het opruimen van belemmeringen (zoals je angst om zichtbaar te worden, te hard te moeten werken, perfectionisme, onzekerheid, moeite om geld te vragen,...)  is je potentieel vergroten.  

€ 97*

Meer info
canstockphoto31673981 (1).jpg

Je waarde

erkennen  

Hoe komt het dat het zo moeilijk is om je waarde te erkennen?  Hoe kan je dit doorbreken zodat je echt gaat verdienen wat je waard bent? Wat betekent het voor cliënten  als jij echt je waarde gaat vragen? 

Het is heel belangrijk om je eigen waarde en de waarde van wat je biedt te leren kennen.

€ 297*

* Prijzen zijn excl. 21% BTW

bottom of page