top of page

De vruchtbaarheid van soulmarketing

Ik was een retreat aan het volgen toen ze me contacteerde. De retreat was een combinatie van yoga, massage en detox. De timing ervan was niet zo ideaal want ik zou kort daarna opstarten met een jaartraject bezield ondernemen en moest eigenlijk nog met de hele lancering beginnen.


Maar mijn lijf riep hard en ik besloot mijn lijf (en Alexanders aansporing) te volgen. Dus de lancering werd uitgesteld: eerst naar binnen keren. Het enige wat ik wel zou doen was soulmarketing toevoegen aan mijn 'daily practice'.


Soulmarketing is op zielsniveau afstemmen op je toekomstige deelnemers en ze uitnodigen. Het klinkt een beetje als toveren, maar geloof me, het is het niet. Er zit een oeroude visie achter die, als je ze kent, even logisch is als 'old school marketing' eigenijk.


En zo kreeg ik op de eerste avond van de retreat al een mailtje van Felia. Het is zoooo jammer dat ik het niet bewaard heb. Anyhow, de essentie ervan was haar enthousiasme. Ze was al een hele tijd op zoek naar een ondernemerscoach, maar voelde telkens de klik niet. Beetje moedeloos zat ze te scrollen op haar feed op Facebook. En 'per ongeluk' haperde haar vinger op mijn profielfoto. (We waren toen nog niet geconnecteerd). Dus mijn profiel klikte open en zo ontdekte ze wat ik deed en ja hoor... ze voelde de klik. We hebben mekaar snel gesproken, nog in de retreat zelfs. Magisch vond ze het... Ik ook, maar ondertussen kende ik de kracht van soulmarketing....
Felia was zwanger toen ze me contacteerde en ze wou haar zwangerschap gebruiken om haar toekomstige onderneming vorm te geven. Een onderneming die alles te maken heeft met vruchtbaarheid en het zelfhelend vermogen. Want wat een verhaal had zij te vertellen over het helen van haar onvruchtbaarheid door diep innerlijk werk te doen op haar eigen lijf maar ook op haar voorouderlijnen.

Ze startte het traject met heel wat plannen, maar als snel kwamen we er vanuit het luik 'bezieling' achter dat ze eerst helemaal mocht focussen op zwanger zijn. Het was aanpassen voor haar, want haar mind en haar angst kwamen bij momenten echt piepen. Maar ze gaf zich over, vanuit een vertrouwen dat er voor alles een divine timing is. En als de twijfel kwam, was ik er om haar terug in haar lijf en bij haar vertrouwen te brengen. Ik moedigde haar aan om helemaal in overgave te gaan, in verbinding met dat kleine meisje dat in haar aan het groeien was. Het was zo mooi om getuige te zijn van haar keuze hierin, om haar te zien groeien in vertrouwen dat de doorstroom zou komen, moeiteloos.


Het was in haar 8ste maand zwangerschap (de vijfde maand van het jaartraject) dat 'het' daar was. Ze vertelde dat ze moest opstaan en schrijven. Alle teksten van de website stroomden door, haar aanbod werd helder en wat was het voelbaar!


Ze is op dit moment zelf aan het lanceren. Een prachtige co-creatie met Anneleen. Nog zo'n mooie vrouw die dieper ingegaan is op wat de moeilijke weg naar een kindje haar voorlopig kwam brengen. Het werk wat zij brengen is zo ongelooflijk belangrijk om uit het soms te enge medisch paradigma te geraken, om terug te gaan vertrouwen op onze eigen wijsheid, op het zelfhelend vermogen, op het ten volle begrijpen dat we deel zijn van een groter (familie) geheel, op het feit dat het leven zoveel brengt als we op verschillende manieren kunnen kijken.


Ze hebben het over 'helen' op zoveel meer niveau's dan enkel het fysieke. 21 juni geven ze er een gratis webinar over. Ik wou het heel graag met jullie delen. Want hoewel ze het nu specifiek richten op onvruchtbaarheid of moeilijk zwanger kunnen worden is de essentie echt dat we zoveel meer kunnen helen dan we denken, als we ook de andere niveau's erin betrekken: Soul, Mind, Heart, Energy & body...


Ik word zo blij van wat zij aan het doen zijn... En het was een voorrecht om zo'n krachtige, wijze jonge vrouw te mogen inspireren bij het vormgeven van haar ondernemen.


Liefs

Liese


Ps: Ook zin in ondernemerscaching van mij? Er is nog 1 plaatsje voor het Live traject deze zomer. Ja ja! Een live traject. Gebeurt niet vaak de laatste tijd. Anyway, als je daar graag een gesprek over wil, dan is het belangrijk om me een mailtje te sturen, want de online agenda heeft geen vrije momenten meer.


Ps 2: Voor de zekerheid nog een keer een linkje naar hun webinar en naar hun mooie werk45 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page